Toont alle 3 resultaten

In de categorie eco puzzels en blokken vind je op dit moment verschillende producten: Stapelbare blokken, reuzenpuzzel, memoryspel en Reis, Ontdek,Leer.

Alle producten zijn gericht op het ontdekken en spelenderwijs leren, voor zowel jonge kinderen als de wat oudere.

In de volgende omschrijvingen lees je wat meer over de producten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou kindje past.

Reis, Ontdek, Leer:

De categorie Reis, Ontdek, Leer is gericht op het spelenderwijs leren kennen van verschillende dingen. In de vorm van een puzzel, leert je kindje dingen herkennen. Op dit moment hebben wij de puzzels in de vorm van een luchthaven, dinosaurussen, dierenwereld, menselijk lichaam, locomotief, vliegtuig. De luchthaven is wat moeilijker en geschikt voor de wat oudere kinderen.De dinosaurussen zijn wat gemakkelijker, en daarom geschikt voor de wat jongere kinderen. Ideaal om je kindje zich te laten vermaken bij bijvoorbeeld slecht weer en om daarnaast de fijne motoriek te stimuleren.

Reuzenpuzzel:

In de categorie reuzenpuzzel vind je grote puzzels van het merk Sassi Junior: de Ark van Noach en de Prinsessen van de Natuur. Twee veelzijdige puzzels, welke een stuk groter in de omvang zijn dan een normale puzzel. Erg leuk voor je kindje wanneer zich deze binnen wil vermaken. Daarnaast helpt het maken van puzzels bij de ontwikkeling van de fijne motoriek bij je kindje. Het is daarom ook een goed idee om kinderen al vanaf jongs af aan te laten puzzelen, een gemakkelijke maar ontzettend leuke bezigheid!

Stapelbare blokken:

De stapelbare blokken zijn in de vorm van dieren van de natuur, welke je kindje wellicht ook kan herkennen uit bijvoorbeeld de dierentuin. Met deze blokkentoren kun je leuke toren bouwen maar ook vragen aan je kindje of ze de geluiden van de dieren erbij weten, of kan jij het cijfer 3 vinden, perfect voor een hoop vermaak! Ideaal voor de jongere kinderen die dieren beginnen te herkennen en zich op deze manier gemakkelijk kunnen vermaken.

Aanbieding!
Aanbieding!

Outlet

Piraten

20,53 12,50
De waardering van kiddeaus.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 45 reviews.
× Vragen? Start de chat