Mijn naam is Esther Jacobs en ik heet je van harte welkom in mijn mooie en gezellige online speelgoedwinkel Kiddeaus – dé online shop voor verantwoord speelgoed!

Ik ben sinds enkele jaren de trotse eigenaar van Kiddeaus. Het was altijd een droom van mij om een eigen webshop te starten met uitdagend en verantwoord kinderspeelgoed. Waarom? Ik wilde niet allemaal knopjes en geluidjes hebben op het speelgoed van mijn kinderen en daar begon mijn zoektocht naar uitdagend verantwoord speelgoed. Door het speelgoed van Kiddeaus worden kinderen gestimuleerd om al spelend te leren. Het werd mij ook al gauw duidelijk dat mijn klanten kwalitatief hoogwaardig en verantwoord speelgoed erg belangrijk vinden voor de ontwikkeling van hun kinderen. Het is ontzettend leuk dat dit gerealiseerd is met Kiddeaus. Ik laat je graag kennismaken met de persoon achter Kiddeaus en de webwinkel zelf: lees je mee?

Wie ben ik?

Naast het runnen van mijn webwinkel Kiddeaus, zorg ik als moeder voor 5 lieve kinderen. Wat erg handig is: ik heb zo altijd mijn persoonlijke testers bij de hand! Samen beslissen wij welk fantastisch speelgoed in de collectie van Kiddeaus past.

Kiddeaus verantwoord speelgoed

Kiddeaus is een webwinkel met bijzondere cadeautjes voor baby’s en jonge kinderen. Bij Kiddeaus vind je een breed assortiment met verschillende categorieën en merken zoals: Green Toys, houten speelgoed, Rubbabu en VikingToys.

Speelplezier staat bij het speelgoed van Kiddeaus natuurlijk voorop! Daarnaast staat bij Kiddeaus verantwoord, kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar speelgoed voor kinderen van 0 tot 8 jaar centraal. Bovendien is het speelgoed ecologisch verantwoord geproduceerd. Daarbij is vanzelfsprekend gebruik gemaakt van gifvrije en duurzame grondstoffen en toevoegingen.

Het houten speelgoed is niet alleen mooi van vorm en uitnodigend om mee te spelen, het is ook gemaakt van recyclebaar- en duurzaam geproduceerd hout. Dit hout is vrij van splinters en is geverfd met gifvrije verf. Hierdoor tref je alleen producten aan met een kwaliteit waar Kiddeaus voor staat.

Naast het assortiment van hout, tref je bij Kiddeaus ook speelgoed aan gemaakt van kunststof. Ook dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal en is vrij van gif en bpa (weekmakers). Kwaliteit is voor Kiddeaus heel belangrijk: spelen is zo fijn, leerzaam en veilig.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, sta ik voor je klaar met een goed en gedegen advies, want met de juiste aankoop bezorg je een kind veel speelplezier en dat is waar het bij Kiddeaus om gaat!

Ik ben bereikbaar op:
E-mail: info@kiddeaus.nl
Whatsapp: 06-41259346